Utstyr til bad

Egnede produkter til baderommet kan forbedre brukernes livskvalitet og redusere pleierens belastning. Gode produkter til baderommet kan bidra til økt selvstendighet og selvfølelse. Idag finnes det mange gode løsninger, under kan du se eksempler på produkter til baderommet.
funksjonsutstyr_aquaclean_ladydyse

 

AquaClean-toalettene er helautomatiske og har mange ulike funksjoner og innstillinger som kan tilpasses brukerens ønsker og behov. En kan også få tilbehør som toalettstøtter, polstret sete, forenklet betjening, toalettheis med elektrisk hev/senk og mer.
Leverandør: Funksjonsutstyr
Pris: 34 000 kr eks. mva. (avhenger av hvilken modell og evt. behov for tilbehør)
Utlån via NAV: Mulig.
Mer informasjon om produktene
Bano leverer funksjonelt baderomsutstyr som kan tilpasses den høyden brukeren trenger. Servant, toalett, støttehåndtak ved toalett og dusjsete er høydejusterbare elementer. Slikt utsyr fins også uten høydejusteringsmuligheter. Støttehåndtakene har et intuitivt design som gjør det enkelt å benytte dem for brukere med nedsatt balanse eller syn.
Leverandør: Bano
Pris: 100-15 000 kr per produkt
Utlån via NAV: Nei.
Mer informasjon om produktene
Dette er toaletter med innebygd dusj- og lufttørkefunksjon inkludert betjening. De fins i både vegghengt og stående versjon. Det er et stort tilbehørsprogram for individuelle tilpasninger samt eget tilbehørsprogram for barn og ungdom og for store brukere.
Leverandør: Handicare
Pris: Kan fås av leverandør.
Utlån via NAV: Mulig.
Mer informasjon om produktene
Tilbake