Kjøkkenutstyr

Kjøkkenutstyr med spesialfunksjoner gjør det enklere å tilberede mat på egen hånd. For de som strever med tids- og mengdeforståelse, finnes det produkter som kan være til hjelp. 
wilfa-vaffeljern_elkjop

 

Dette er en kombinasjonsovn med mikrobølgeovn, varmluftsovn og grill. Velges mattype og vekt, vil ovnen automatisk regne ut riktig effekt og tid. Alt man gjør vil bli bekreftet med tale. Ovnen har roterende tallerken og to stekerister. Det er en norsktalende klokke og en tidsurknapp som leser opp hvor mye det er igjen av tilberedningstiden når man trykker på den.
Leverandør: Adaptor Hjelpemidler
Pris: 8 200 kr
Utlån via NAV: Mulig ved vesentlig synsnedsettelse.
Mer informasjon om produktet
Denne målemuggen leser opp mengden, enten ved kontinuerlig avlesning mens innholdet stiger eller ved å trykke på "taleknappen". Da det er små differanser i egenvekt kan man velge mellom tre forskjellige væsketyper: vann, melk eller olje. Det er tre ulike lydnivåer.
Leverandør: Adaptor Hjelpemidler
Pris: 1 300 kr
Utlån via NAV: Mulig.
Mer informasjon om produktet
Wilfa vaffeljern har lys og alarm som varsler når vaffelplaten er ferdig stekt. Vaffeljernet har store vaffelplater med seks hjerter og justerbar termostat. Det leveres med egen øse som sikrer riktig mengde vaffelrøre og hindrer at røren renner på utsiden av jernet.
Leverandør: Elkjøp
Pris: 599 kr
Utlån via NAV: Nei.
Mer informasjon om produktet
VOX3000T forteller vekten for det man veier, det er ikke nødvendig å se på displayet. Vektens talemekanisme kan slås av om man ønsker. Vekten har automatisk på/av-funksjon.
Leverandør: Vektekspert
Pris: 900 kr
Utlån via NAV: Nei.
Mer informasjon om produktet
Tilbake